Основні положення договору найму (оренди) житла

Вложения:
Скачать этот файл (МЕТОДИЧКА оренда.doc)МЕТОДИЧКА оренда.doc[ ]

Якість продукції та послуг є сьогодні ключовим фактором досягнення конкурентних переваг, що наразі має вирішальне значення для задоволення вимог і сподівань споживачів, партнерів та інших зацікавлених осіб.

На виконання розпорядження голови Черкаської облдержадміністрації № 313 від 01.07.2015 «Про проведення обласного конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «Черкаська якість», з метою популяризації місцевих виробників, що виготовляють конкурентоспроможну продукцію, надають якісні послуги, досягли успіхів у освоєнні ринку та приділяють велику увагу сучасним системам управління, Черкаська обласна державна адміністрація оголошує про початок у 2017 році обласного конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «Черкаська якість».

Початком конкурсу вважається дата його оголошення. Заявки для участі в конкурсі «Черкаська якість» приймаються до 1 серпня 2017 року.

В рамках Конкурсу визначається краща продукція (товари, роботи, послуги) за наступними номінаціями "Продукція (продовольчі товари, промислові товари для населення, товари виробничо-технічного призначення, вироби народних художніх промислів)" і "Роботи та послуги".

Критеріями оцінювання продукції (товарів, робіт, послуг), яка подається підприємствами (організаціями) на Конкурс, є:

             використання підвищених показників якості та безпечності порівняно з чинними вимогами, підтвердження безпечності заявленої продукції протоколами випробувань, наявність сертифіката відповідності або інших документів, що підтверджують відповідність заявленої продукції, робіт, послуг;

             використання регіональної та української сировини, матеріалів;

             наявність атестованої випробувальної лабораторії або договору із субпідрядними організаціями на виконання випробувань;

             забезпеченість та стан засобів вимірювальної техніки під час виробництва заявленої продукції;

             естетичні властивості, дизайн, ергономіка, відображення національної та регіональної символіки в образі товару;

             відсутність претензій (рекламацій) споживачів, контролюючих органів, закупівельних організацій щодо продукції, етика, естетика та культура поведінки персоналу під час надання послуги (виконання роботи);

             порівняння ціни та якості з кращими аналогами та доступність на вітчизняному ринку для споживачів із різною купівельною спроможністю;

             рівень інформування споживачів щодо споживчих властивостей заявленої продукції;

             соціальна значимість продукції, роботи, послуги;

             дотримання санітарно-гігієнічних норм та вплив заявленої продукції на навколишнє середовище під час виробництва, реалізації та утилізації заявленої продукції.

Участь у Конкурсі дає можливість учасникам провести самооцінку своєї діяльності, порівняти продукцію з кращими аналогами та визначити шляхи до вдосконалення.

Зазначимо, що в Україні проводяться подібні обласні конкурси якості продукції «Краща продукція Харківщини», «Одеська якість», «Полтавська марка», «Кращі товари Кіровоградщини» та інші. Участь у регіональних конкурсах дозволяє підприємствам отримати незалежну оцінку якості продукції від експертів Конкурсу та повідомити широким колам споживачів про якісну продукцію (товар, послугу). Перемога в Конкурсі, завжди позитивно позначається на підвищенні рейтингу підприємств і конкурентноздатності їх продукції. Для багатьох це визнання стимулює досягати нових вершин, приймаючи участь в національних конкурсах якості, проведення яких вже давно в Європейському Союзі є інструментом у боротьбі за прихильність споживачів та фінансове зростання бізнесу.  

Організаційно-методичне та інформаційне забезпечення проведення Конкурсу на Черкащині здійснює Державне підприємство «Черкаський науково – виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації». На підприємстві організовано консультативний пункт для надання практичної допомоги та консультацій спеціалістам підприємств та організацій області з питань підготовки матеріалів для участі у Конкурсі.

Додаткову інформацію про умови проведення Конкурсу умови Конкурсу:

ДП “Черкасистандартметрологія”, вул. Гоголя,  278, 18002,

м. Черкаси, тел.  (0472) 37-15-44

Вложения:
Скачать этот файл (Заявка.doc)Заявка.doc[ ]

З метою підвищення рівня Інформованості власників та адміністраторів закладів громадського харчування з питання безпечності харчової продукції 15 травня 2017 року Державне підприємство „Черкаський науково - виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації проводить семінар на тему „Розробка та впровадження системи управління безпечністю харчової продукції у закладах громадського харчування. Застосування принципів НАССР.

Вложения:
Скачать этот файл (семінар.pdf)семінар.pdf[ ]

Гранти, конкурси

Вложения:
Скачать этот файл (гранти.pdf)гранти.pdf[ ]

Про підготовку об’єктів житлово-комунального господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років 

Вы здесь: Home Економічний розвиток, житлово-комунальне господарство